Back to Top

Om

För oss, jag och min familj betyder livet med hund, katt, häst eller något annat djur att man valt att leva ett friskt och sunt liv.  Din hund gör dig till en bättre människa. Du får motion, du skaffar dig rutiner och är aldrig ensam. 

Hos oss kommer du till en liten lokal med stort hjärta och vi vill göra allt för att ni ska känna er välkomna. 

Vår förhoppning är att du och din hund ska komma hit och finna lugnet och lyxen av att bli ompysslad. Ni kommer förhoppningsvis att gå härifrån med en skön känsla i kroppen och med en ny tidsbokning att se fram emot när det passar er.

Under tiden din hund går på ”ompyssling” uträttar du ärenden eller sitter ner och läser en tidning, bok eller lyssnar på musik, scrollar i mobilen. Då jag ibland har hjälp i trimmet kommer det att finnas möjlighet att köpa kaffe och ”gobit” eller varm smörgås både till dig och din fyrbente vän. 

 Vilka är då vi? 

Först och främst är det jag och ibland praktikanter/sommarjobbare. Jag har även påbörjat ett samarbete med Realgymnasiet och har därav tillgång till  APT-elever. Bakom oss har vi naturligtvis fler t.ex. min äldsta son, mor och bror med familj som bidrar genom goda råd. Vänner som stöttar finns såklart också och flera av mina hundfrisörkollegor där ute som arbetar för fullt och gör att vi håller måttet, tempot och servicen.